След падането на кабинета на Кирил Петков, Просто Наско

...
  След падането на кабинета на Кирил Петков, Просто Наско
Коментари Харесай

Просто Наско оглави листата на ПП в Хасково

 

След рухването на кабинета на Кирил Петков, Просто Наско небрежно бе изпратен в заслужена отмора, която не бе дълга, поради обстоятелството, че година по-късно от Политическа партия още веднъж опряха до него, с цел да довършат битката си с политическата мафия.

Твърди се, че представителите на останалите партии в обединението надалеч не били очаровани от новината, че разсмелият цяла България някогашен културен министър ще е отпред на листата за общински съветници.

 

Анализите им посочили, че Атанасов е последният човек, който може да убеди хората в Хасково, че „ Промяната “ има сили да разбие олигархичния модел, владеещ общината от десетилетия. Нямало обаче по какъв начин да пречупят волята на съпредседателя на партията Асен Василев, който е отдавнашен наставник на Просто Наско.

 

След като под мощен напън предходната година Василев бе заставен да го извади от кандидат-депутатските листи, този път бил неотстъпчив. Преди да нападна общинската власт, Просто Наско побърза да опровергае пикантните клюки за себе си. От негови изявления в обществените мрежи стана ясно, че се е бракувал с дългогодишната си другарка Яна.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР